TEKSTSCHRIJVEN
Voor verschillende bedrijven schrijf ik uiteenlopende teksten. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn ABN AMRO, PostNL, AllSecur, RoosRos architecten en Dura Vermeer.

Van makelaarsteksten tot projectomschrijvingen voor de bouwsector. Van artikelen voor de financiële dienstverlening tot columns over kunst.

Niet alleen blogs, webteksten en artikelen behoren tot mijn portfolio, maar ook persberichten, interviews en advertorials.

Voorafgaand aan het schrijven van een tekst, verdiep ik mij grondig in de doelgroep en het onderwerp, door onderzoek te doen en/of interviews af te nemen. Vervolgens vertaal ik de informatie naar een heldere en aansprekende tekst. De opdrachtgever wordt altijd bij dit proces betrokken voor het beoordelen van de inhoud, stijl en tone-of-voice.

REDIGEREN
Wilt u geen nieuwe tekst laten schrijven, maar een bestaande tekst laten redigeren? Als ervaren tekstschrijver redigeer ik teksten en corrigeer ik spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Op deze manier weet u zeker dat er op uw gepubliceerde tekst niets valt aan te merken. Niets is namelijk vervelender dan die ene spelfout die wordt ontdekt ná publicatie.

Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!