COPYWRITING
Als copywriter schrijf ik voor verschillende bedrijven, zoals ABN AMRO, PostNL, CBK Rotterdam, AllSecur en Dura Vermeer.

De onderwerpen waarover ik schrijf, zijn zeer uiteenlopend. Van makelaarsteksten tot projectomschrijvingen voor bouwbedrijven en architectenbureaus. Van artikelen voor de financiële dienstverlening tot columns over kunst.

Niet alleen blogs, webteksten en artikelen behoren tot mijn portfolio, maar ook persberichten, interviews en advertorials.

Voorafgaand aan het schrijven van een tekst, verdiep ik mij grondig in de doelgroep en het onderwerp, door onderzoek te doen en/of interviews af te nemen. Vervolgens vertaal ik de informatie naar een heldere en aansprekende tekst. De opdrachtgever wordt altijd bij dit proces betrokken voor het beoordelen van de inhoud, stijl en tone-of-voice.

REDIGEREN
Wilt u geen nieuwe tekst laten schrijven, maar een bestaande tekst laten redigeren? Als ervaren tekstschrijver redigeer ik teksten en corrigeer ik spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Op deze manier weet u zeker dat er op uw gepubliceerde tekst niets valt aan te merken. Niets is namelijk vervelender dan die ene spelfout die wordt ontdekt ná publicatie.

Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!