COPYWRITING
Als copywriter schrijf ik voor verschillende bedrijven en instanties, zoals ABN AMRO, PostNL en Dura Vermeer. Ik heb ervaring in het schrijven van SEO-teksten, die een hoge vindbaarheid hebben in zoekmachines.

De onderwerpen waarover ik schrijf, zijn zeer uiteenlopend. Van projectomschrijvingen van bouwprojecten tot voice-overs voor videoproducties. Van webartikelen over spaarrekeningen tot profielschetsen van kleine ondernemers voor een B2B-campagne.

Niet alleen artikelen, webteksten en blogs behoren tot mijn portfolio, maar ook persberichten, advertorials en whitepapers.

Voorafgaand aan het schrijven van een tekst, verdiep ik mij grondig in de doelgroep en het onderwerp, door onderzoek te doen en/of interviews af te nemen. Vervolgens vertaal ik de informatie naar een heldere en prettig leesbare tekst. De opdrachtgever wordt altijd bij dit proces betrokken voor het beoordelen van de inhoud, stijl en tone-of-voice.

REDIGEREN
Wilt u een bestaande tekst laten redigeren of herschrijven? Als ervaren tekstschrijver redigeer ik teksten en corrigeer ik spelfouten, grammaticale fouten en stijlfouten. Op deze manier weet u zeker dat er op uw gepubliceerde tekst niets valt aan te merken, want niets is vervelender dan die ene spelfout die wordt ontdekt ná publicatie.

Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!